Hyvä tietää

Ilmainen ja helppo toimitus
Toimimme koko Suomen alueella
Jopa 30 % alennus isommista eristä
Kaikkiin netin kautta tulleisiin tarjouspyyntöihin vähintään 30 % ale JOULUKUUN aikana. Pyydä tarjous

Hyvä tietää digitoinnista

Digitoi.fi on kasettien ja kaitafilmien digitointiin erikoistunut yritys, joka on perustettu 2007. Olemme digitoineet tuhansien suomalaisten vanhat muistot nykyaikaiseen, kestävään ja helposti katseltavaan muotoon. Lue lisää eri nauhatyyppien digitoinnista tai pyydä tarjous. Vastaamme tarjouspyyntöihin saman päivän aikana.


Kannattaako nauhat digitoida nyt vai myöhemmin?


Miten hinta muodostuu?

Tavoitteemme on pitää hinnoittelu kohtuullisena. Annamme merkittävän alennuksen suhteessa, kun digitoitavan materiaalin määrä kasvaa. Mitä enemmän kasetteja/kaitafilmejä sitä edullisempi tarjous. Teemme selkeän urakkatarjouksen, johon ei tule ”yllätyskuluja.” Pyytämällä tarjouksen saat tarkan urakka- ja kappalehinnan vanhojen tallenteiden digitoinnista. Suurissa erissä alennus jopa -40% normaalista hinnasta.


Mihin muotoon nauhat kannattaa digitoida?

Kaikilla tallennusformaateilla on omat etunsa. Ulkoinen kovalevy ja muistitikku ovat käteviä editoitaessa materiaalia ja toistettaessa esimerkiksi TV:n USB-portin kautta. DVD- ja Bluray-levyt ovat helppokäyttöisiä ja niistä on mahdoton poistaa vahingossa mitään. Googlen ja DropBoxin pilvipalvelut ovat hyviä tiedostojen jakamiseen ja varmentamiseen. Paras formaatti löydetään usein, kun asiakkaan kanssa päästään kartoittamaan tarvetta.


Miten kasetit, kaitafilmit tai diat päätyvät digitaaliseen muotoon?

 1. Yhteydenotto. Asiakas ottaa yhteyttä joko puhelimitse tai pyytämällä tarjouksen.
 2. Tarvekartoitus ja tarjous. Asiakkaan tarve kartoitetaan ja sen pohjalta tehdään edullinen pakettitarjous vanhojen tallenteiden digitoinnista.
 3. Toimitus. Asiakas toimittaa vanhat tallenteet ilmaiseksi Digipaketin avulla.
 4. Valmistelu. Kasetit ja kaitafilmit käydään silmämääräisesti läpi ja niihin tehdään tarvittavat ehostukset ja korjaukset.
 5. Puhdistus. Kaitafilmit puhdistetaan. Videokasetit kelataan läpi magnetisoitumisen poistamiseksi.
 6. Laadukas Digitointi. Videokasetit digitoidaan laitteistoilla, joissa on aikaviivekorjain. Kaitafilmit digitoidaan uusimmalla kuva-kuvalta skannaavalla laitteella. Sekä kaseteissa, että kaitafilmeissä tehdään samalla kohinanvaimennus ja kuvan hienosäätö.
 7. Editointi. Raakatiedostot käyvät vielä läpi editoinnin, jossa tarvittaessa kuvaa parannellaan ja videoista leikataan tyhjät kohdat pois.
 8. Muunto haluttuun formaattiin. Videot siirretään haluttuun formaattiin. Katso mihin muotoon nauhat kannattaa siirtää?
 9. Toimitus. Digitoidut tiedostot ja vanhat tallenteet pakataan hyvin ja toimitetaan asiakkaalle.

Miten pyydän tarjouksen?

 1. Pyydä tarjous tai soita 050 3079355. Lähetä tarjouspyyntö oheisella lomakkeella tai soita asiakaspalveluumme. Voit myös laittaa kuvia digitoitavasta aineistosta sähköpostilla tai WhatsAppissa. Saat tarjouksen vanhojen tallenteidesi digitoinnista sähköpostilla. Voimme tehdä tarjouksen koko urakasta tai eritellä erilaiset digitoitavat materiaalit erikseen.
 2. Lähetä aineistot ilmaiseksi digipaketilla. Olemme sopineet Postin sekä Matkahuollon kanssa ilmaisesta toimituksesta. Saat ohjeet toimitukseen tarjouksen yhteydessä. Digitoimme muistosi nykyaikaisilla välineillä ja tekniikoilla. Palautamme materiaalin sekä alkuperäisen aineiston toivomassasi muodossa.

Mistä tunnistan nauhatyyppini?

Tarkka lista kaikista tuetuista nauhatyypeistä löydät täältä.

Miten digitointi onnistuu?

Pyydä tarjous tai soita 050 3079355

1. Lähetä tarjouspyyntö oheisella lomakkeella tai soita asiakaspalveluumme. Voit myös laittaa kuvia digitoitavasta aineistosta sähköpostilla tai WhatsAppissa.

2. Saat tarjouksen vanhojen tallenteidesi digitoinnista sähköpostilla. Voimme tehdä tarjouksen koko urakasta tai eritellä erilaiset digitoitavat materiaalit erikseen.

3. Digitoimme muistosi nykyaikaisilla välineillä ja tekniikoilla. Palautamme materiaalin sekä alkuperäisen aineiston toivomassasi muodossa.

Nopeuttaaksesi tarjouksen saantia kerro tallenteiden määrä sekä minkälaisista kaseteista tai kaitafilmeistä on kyse. Emme luovuta tietojasi kolmansille osapuolille.

Haluatko tarjouksen digitoinnista?

  Asiakkaitamme

  Olemme digitoineet tuhansien kotitalouksien lisäksi vanhoja tallenteita esimerkiksi seuraaville yrityksille.


  Minulla oli kolmekymmentä kasettia pelastettavaksi ja pelkäsin niiden digitoinnin maksavan hunajaa. Merkittävä paljousalennus teki projektista eläkeläisen pörssille sopivan.
  -Maajussi EVP
  Hirvitti toimittaa jollekin tuntemattomalle muisto-aarteeni, mutta pakkohan se oli jos ne meinasi säästää jälkipolville. Puhuttuani kivan miehen kanssa puhelimessa luottamus syntyi. Pian sain DVD:t kaseteistani ja opastusta niiden toistamiseen. Ihana palvelu!
  -mummi
  Vanhempieni kaitafilmit vaativat nykyaikaistamista. Perehdyttyäni asiaan HD-taso ja kuva kuvalta kaappaus oli ehdoton vaatimukseni. Uusin laitteisto, joka täytti kriteerini löytyi digitoi.fi:stä. Laatu oli mitä luvattiin.
  - diplomi-insinööri vuosimallia -65

  Tarvitsetko lisätietoja tai etkö löytänyt etsimääsi?

  Asiakaspalvelumme vastaa kaikkiin kysymyksiisi.

  Soita 050 3079355