Muut palvelut

Ilmainen ja helppo toimitus
Toimimme koko Suomen alueella
Jopa 30 % alennus isommista eristä
Kaikkiin netin kautta tulleisiin tarjouspyyntöihin vähintään 30 % ale JOULUKUUN aikana. Pyydä tarjous

Muut palvelumme

Pitkä kokemus sekä laadukas kalustomme mahdollistaa myös muita palveluita asiakkaillemme.

Jos et löytänyt tietoa omien tallenteidesi digitoinnista, niin voit katsoa täältä tarkemman listan kaikista tallenteista joita digitoimme.


Tapahtumakuvaus

Teemme Oulussa ja ympäristökunnissa tapahtumakuvausta.

Yrityksille tarjoamme edullista videodokumentointia, jota voi käyttää esimerkiksi some-markkinoinnissa. Videot ovat kiinnostava tapa saada näkyvyyttä edullisesti. Tehtyä materiaalia voi hyödyntää tulevien samanlaisten tapahtumien markkinoinnissa. Käytössämme on ammattitason laitteisto aina ilmakuvausdronesta tuotantokameroihin. Ajatus on tehdä laadukas, kertova ja napakka dokumentointi kohtuulliseen hintaan. Editoimme videon asiakaan toiveiden mukaan valmiiksi. Kauttamme saa myös palvelun videon julkaisuun ja tehokkaaseen hyödyntämiseen.

Muu kuvaus

Kauttamme saa videokuvaajan häihin, hautajaisiin ja juhliin. Kuvaus tapahtuu ammattitason tuotantokameroilla sisältäen halutessanne  ilmakuvausdronen käytön säädösten ja sään puitteissa. Editoimme halutessanne materiaalin elokuvamuotoon. Pyrimme tekemään edullisen tarjouksen. Kysy tarjous ajoissa!

Kirjaskannaus

Oletko julkaissut kirjan, joka on loppuunmyyty, mutta sitä kysellään vieläkin? Kauttamme onnistuu kirjojen skannaus E-kirjaksi tai PDF-tiedostoksi. Sähköistä kirjaa voi nykyään myydä siinä missä fyysistäkin. Tekijänoikeudet tulee olla kunnossa tällöin. Kysy lisää.

Dokumenttiskannaus

Suoritamme asiakirjojen skannausta. Digiversio tulee PDF- muodossa. OCR-tekstintunnistus lisäpalveluna. Mahdollistaa sisäisen haun asiakirjasta.

Kuvien retusointi

Tarjoamme myös kuvien retusointia. Katso malliretusoinnit täältä.


Pyydä tarjous Soita 050 3079355

Miten digitointi onnistuu?

Pyydä tarjous tai soita 050 3079355

1. Lähetä tarjouspyyntö oheisella lomakkeella tai soita asiakaspalveluumme. Voit myös laittaa kuvia digitoitavasta aineistosta sähköpostilla tai WhatsAppissa.

2. Saat tarjouksen vanhojen tallenteidesi digitoinnista sähköpostilla. Voimme tehdä tarjouksen koko urakasta tai eritellä erilaiset digitoitavat materiaalit erikseen.

3. Digitoimme muistosi nykyaikaisilla välineillä ja tekniikoilla. Palautamme materiaalin sekä alkuperäisen aineiston toivomassasi muodossa.

Nopeuttaaksesi tarjouksen saantia kerro tallenteiden määrä sekä minkälaisista kaseteista tai kaitafilmeistä on kyse. Emme luovuta tietojasi kolmansille osapuolille.

Haluatko tarjouksen digitoinnista?

  Asiakkaitamme

  Olemme digitoineet tuhansien kotitalouksien lisäksi vanhoja tallenteita esimerkiksi seuraaville yrityksille.


  Minulla oli kolmekymmentä kasettia pelastettavaksi ja pelkäsin niiden digitoinnin maksavan hunajaa. Merkittävä paljousalennus teki projektista eläkeläisen pörssille sopivan.
  -Maajussi EVP
  Hirvitti toimittaa jollekin tuntemattomalle muisto-aarteeni, mutta pakkohan se oli jos ne meinasi säästää jälkipolville. Puhuttuani kivan miehen kanssa puhelimessa luottamus syntyi. Pian sain DVD:t kaseteistani ja opastusta niiden toistamiseen. Ihana palvelu!
  -mummi
  Vanhempieni kaitafilmit vaativat nykyaikaistamista. Perehdyttyäni asiaan HD-taso ja kuva kuvalta kaappaus oli ehdoton vaatimukseni. Uusin laitteisto, joka täytti kriteerini löytyi digitoi.fi:stä. Laatu oli mitä luvattiin.
  - diplomi-insinööri vuosimallia -65

  Tarvitsetko lisätietoja tai etkö löytänyt etsimääsi?

  Asiakaspalvelumme vastaa kaikkiin kysymyksiisi.

  Soita 050 3079355