Yritys

Ilmainen ja helppo toimitus
Toimimme koko Suomen alueella
Jopa 30 % alennus isommista eristä
Kaikkiin netin kautta tulleisiin tarjouspyyntöihin vähintään 30 % ale HEINÄKUUN aikana. Pyydä kesätarjous

Vanhojen tallenteiden digitointia vuodesta 2007

Aloitimme 2007 käytännössä uuden alan muutaman muun yrityksen kanssa. Digitoinnin. Tällöin nauhojen huonosta kestävyydestä ei ollut juurikaan tietoa ja haasteena oli tämän tiedon levittäminen kotitalouksille ja yrityksille ajoissa.

Olemme digitoineet kymmenen vuoden aikana pelkästään kotitaloudet huomioiden yli 200 000 kpl videonauhoja. Tuhansia kilometrejä kaitafilmejä valokuvia ja dioja unohtamatta. Näihin mahtuu valtava määrä suomalaisten perheiden historiaa syntymästä kuolemaan ja kaikkeen elämässä siltä väliltä.

Palvelemme jatkossakin alan terävimpänä kärkenä investoiden jälleen uusiin laitteisiin ja palveluihin nopeasti muuttuvassa digitaalisessa ajassa. Emme kuitenkaan siirrä investointeja hintoihimme, koska se sotisi yhtä keskeistä arvoamme vastaan. ”Halu pitää hintataso kohtuullisena myös tavalliselle kuluttajalle.” Tietenkin laadusta tinkimättä.

Asiakkainamme ovat yksityiset kotitaloudet, yritykset, museot, koululaitokset, YLE jne. Räätälöimme sopivan digitointitavan/urakan jokaisen asiakkaan yksilölliset tarpeet huomioiden. Emme tuputa ylihintaisia palveluja, joille asiakkaalla ei ole tarvetta. Olemme tavoitettavissa puhelimitse joka päivä ja kerromme mielellämme missä vaiheessa digitointi milloinkin on.

Olemme perheyritys, joten meille on jokainen asiakas tärkeä. Kannamme henkilökohtaisesti vastuun asiakkaidemme muistojen digitoinnin onnistumisesta parhaalla mahdollisella tavalla. Toimitamme työt hyvin pakattuina ja seurantatunnuksella varustettuna takaisin.

Toimintaamme ohjaavat seuraavat arvot

Rehellisyys

Emme tuputa ylihintaisia palveluja, joille asiakkaalla ei ole tarvetta. Olemme tavoitettavissa puhelimitse joka päivä ja kerromme mielellämme missä vaiheessa urakka milloinkin on.

Laatu

Tarjoamme asiakkaillemme parasta mahdollista laatua tavallisen ihmisen kukkarolle sopivaan hintaan. Kehitämme kalustoamme koko ajan vastaamaan tämän päivän viimeisintä tekniikkaa.

Hienotunteisuus

Vaikka nauhoilla ei mitään erityistä olisikaan, niin silti ne ovat henkilökohtaisia ja tämän yksityisyyden suojan takaamme asiakkaillemme.

Perheyritys

Olemme perheyritys, joten meille jokainen asiakas tärkeä. Kannamme henkilökohtaisesti vastuun asiakkaidemme muistojen digitoinnin onnistumisesta parhaalla mahdollisella tavalla.

Miten hinta muodostuu?

Tavoitteemme on pitää hinnoittelu kohtuullisena. Annamme merkittävän alennuksen suhteessa, kun digitoitavan materiaalin määrä kasvaa. Mitä enemmän kasetteja/kaitafilmejä sitä edullisempi tarjous.

Teemme selkeän urakkatarjouksen, johon ei tule yllätyskuluja. Pyytämällä tarjouksen saat tarkan urakka- ja kappalehinnan vanhojen tallenteiden digitoinnista. Suurissa erissä alennus jopa 30-40% normaalista hinnasta.


Miten digitointi onnistuu?

Pyydä tarjous tai soita 050 3079355

1. Lähetä tarjouspyyntö oheisella lomakkeella tai soita asiakaspalveluumme. Voit myös laittaa kuvia digitoitavasta aineistosta sähköpostilla tai WhatsAppissa.

2. Saat tarjouksen vanhojen tallenteidesi digitoinnista sähköpostilla. Voimme tehdä tarjouksen koko urakasta tai eritellä erilaiset digitoitavat materiaalit erikseen.

3. Digitoimme muistosi nykyaikaisilla välineillä ja tekniikoilla. Palautamme materiaalin sekä alkuperäisen aineiston toivomassasi muodossa.

Nopeuttaaksesi tarjouksen saantia kerro tallenteiden määrä sekä minkälaisista kaseteista tai kaitafilmeistä on kyse. Emme luovuta tietojasi kolmansille osapuolille.

Haluatko tarjouksen digitoinnista?

  Asiakkaitamme

  Olemme digitoineet tuhansien kotitalouksien lisäksi vanhoja tallenteita esimerkiksi seuraaville yrityksille.


  Minulla oli kolmekymmentä kasettia pelastettavaksi ja pelkäsin niiden digitoinnin maksavan hunajaa. Merkittävä paljousalennus teki projektista eläkeläisen pörssille sopivan.
  -Maajussi EVP
  Hirvitti toimittaa jollekin tuntemattomalle muisto-aarteeni, mutta pakkohan se oli jos ne meinasi säästää jälkipolville. Puhuttuani kivan miehen kanssa puhelimessa luottamus syntyi. Pian sain DVD:t kaseteistani ja opastusta niiden toistamiseen. Ihana palvelu!
  -mummi
  Vanhempieni kaitafilmit vaativat nykyaikaistamista. Perehdyttyäni asiaan HD-taso ja kuva kuvalta kaappaus oli ehdoton vaatimukseni. Uusin laitteisto, joka täytti kriteerini löytyi digitoi.fi:stä. Laatu oli mitä luvattiin.
  - diplomi-insinööri vuosimallia -65

  Tarvitsetko lisätietoja tai etkö löytänyt etsimääsi?

  Asiakaspalvelumme vastaa kaikkiin kysymyksiisi.

  Soita 050 3079355