Vanhojen tallenteiden digitointia vuodesta 2007

 

Tarina

Aloitimme 2007 käytännössä uuden alan muutaman muun yrityksen kanssa. Digitoinnin. Tällöin nauhojen huonosta kestävyydestä ei ollut juurikaan tietoa ja haasteena oli tämän tiedon levittäminen kotitalouksille ja yrityksille ajoissa.

Olemme digitoineet kymmenen vuoden aikana pelkästään kotitaloudet huomioiden yli 200 000 kpl videonauhoja. Tuhansia kilometrejä kaitafilmejä valokuvia ja dioja unohtamatta. Näihin mahtuu valtava määrä suomalaisten perheiden historiaa syntymästä kuolemaan ja kaikkeen elämässä siltä väliltä.

Palvelemme jatkossakin alan terävimpänä kärkenä investoiden jälleen uusiin laitteisiin ja palveluihin nopeasti muuttuvassa digitaalisessa ajassa. Emme kuitenkaan siirrä investointeja hintoihimme, koska se sotisi yhtä keskeistä arvoamme vastaan. ”Halu pitää hintataso kohtuullisena myös tavalliselle kuluttajalle.” Tietenkin laadusta tinkimättä.

Asiakkainamme ovat yksityiset kotitaloudet, yritykset, museot, koululaitokset, YLE jne. Räätälöimme sopivan digitointitavan/urakan jokaisen asiakkaan yksilölliset tarpeet huomioiden. Emme tuputa ylihintaisia palveluja, joille asiakkaalla ei ole tarvetta. Olemme tavoitettavissa puhelimitse joka päivä ja kerromme mielellämme missä vaiheessa digitointi milloinkin on.

Olemme perheyritys, joten meille on jokainen asiakas tärkeä. Kannamme henkilökohtaisesti vastuun asiakkaidemme muistojen digitoinnin onnistumisesta parhaalla mahdollisella tavalla. Toimitamme työt hyvin pakattuina ja seurantatunnuksella varustettuna takaisin.

Markus Hyyryläinen

11.6.2016 Oulussa

Toimintaamme ohjaavat seuraavat arvot

REHELLISYYS

Emme tuputa ylihintaisia palveluja, joille asiakkaalla ei ole tarvetta. Olemme tavoitettavissa puhelimitse joka päivä ja kerromme mielellämme missä vaiheessa urakka milloinkin on.

LAATU

Tarjoamme asiakkaillemme parasta mahdollista laatua tavallisen ihmisen kukkarolle sopivaan hintaan. Kehitämme kalustoamme koko ajan vastaamaan tämän päivän viimeisintä tekniikkaa.

HIENOTUNTEISUUS

Vaikka nauhoilla ei mitään erityistä olisikaan, niin silti ne ovat henkilökohtaisia ja tämän yksityisyyden suojan takaamme asiakkaillemme.

PERHEYRITYS

Olemme perheyritys, joten meille jokainen asiakas tärkeä. Kannamme henkilökohtaisesti vastuun asiakkaidemme muistojen digitoinnin onnistumisesta parhaalla mahdollisella tavalla.

 

 

Miten hinta muodostuu?

Tavoitteemme on pitää hinnoittelu kohtuullisena. Annamme merkittävän alennuksen suhteessa, kun digitoitavan materiaalin määrä kasvaa. Mitä enemmän kasetteja/kaitafilmejä sitä edullisempi tarjous.

Teemme selkeän urakkatarjouksen, johon ei tule yllätyskuluja.

Pyytämällä tarjouksen saat tarkan urakka- ja kappalehinnan vanhojen tallenteiden digitoinnista. Suurissa erissä alennus jopa -40% normaalista hinnasta.

Pyydä tarjous oheisella lomakkeella.