Koronaviruksen vaikutukset digitointiin

Ilmainen ja helppo toimitus
Toimimme koko Suomen alueella
Jopa 30 % alennus isommista eristä
Kaikkiin netin kautta tulleisiin tarjouspyyntöihin vähintään 30 % ale MARRASKUUN aikana. Pyydä tarjous

Koronaviruksen vaikutukset digitointiin ja kanssamme asioimiseen

Koronavirustapausten määrä kasvaa jatkuvasti, joten olemmekin ottaneet toiminnassamme huomioon viruksen leviämisen estämisen.

– Pyrimme lähtökohtaisesti asioimaan etänä. Tarjouksen antaminen sekä digitointi voidaan suorittaa ilman kontaktia asiakkaan kanssa.

– Asiakkaan halutessa voimme säilyttää asiakkaan tallenteita pahimman epidemian yli. Palautamme digitoidut aineistot joko pilvipalvelun avulla tai muistitikulla suoraan postilaatikkoon.

– Olemme ottaneet käyttöön Postin Helposti -lähettämisen, jolloin asiakas voi pakata aineistot kotona ja kirjoittaa paketin päälle vain lähettäjän yhteystiedot sekä Helposti-koodin. Tällöin asiakkaan ei tarvitse asioida pidempää Postin toimipisteessä. Autamme kaikkia asiakkaita puhelimen välityksellä tai sähköpostilla lähettämisessä. Saat tarkemmat ohjeet pyytämällä vain tarjouksen.

– Olemme myös ohjeistaneet työntekijöitämme hygienian suhteen ja kiinnitämme siihen tällä hetkellä erityistä huomiota.

Lisätietoja
Markus Hyyryläinen
puh. 0503079355
asiakaspalvelu@digitoi.fi


 

Miten toimitan tallenteet – katso video.

Miten digitointi onnistuu?

Pyydä tarjous tai soita 050 3079355

1. Lähetä tarjouspyyntö oheisella lomakkeella tai soita asiakaspalveluumme. Voit myös laittaa kuvia digitoitavasta aineistosta sähköpostilla tai WhatsAppissa.

2. Saat tarjouksen vanhojen tallenteidesi digitoinnista sähköpostilla. Voimme tehdä tarjouksen koko urakasta tai eritellä erilaiset digitoitavat materiaalit erikseen.

3. Digitoimme muistosi nykyaikaisilla välineillä ja tekniikoilla. Palautamme materiaalin sekä alkuperäisen aineiston toivomassasi muodossa.

Nopeuttaaksesi tarjouksen saantia kerro tallenteiden määrä sekä minkälaisista kaseteista tai kaitafilmeistä on kyse. Emme luovuta tietojasi kolmansille osapuolille.

Haluatko tarjouksen digitoinnista?

  Asiakkaitamme

  Olemme digitoineet tuhansien kotitalouksien lisäksi vanhoja tallenteita esimerkiksi seuraaville yrityksille.


  Minulla oli kolmekymmentä kasettia pelastettavaksi ja pelkäsin niiden digitoinnin maksavan hunajaa. Merkittävä paljousalennus teki projektista eläkeläisen pörssille sopivan.
  -Maajussi EVP
  Hirvitti toimittaa jollekin tuntemattomalle muisto-aarteeni, mutta pakkohan se oli jos ne meinasi säästää jälkipolville. Puhuttuani kivan miehen kanssa puhelimessa luottamus syntyi. Pian sain DVD:t kaseteistani ja opastusta niiden toistamiseen. Ihana palvelu!
  -mummi
  Vanhempieni kaitafilmit vaativat nykyaikaistamista. Perehdyttyäni asiaan HD-taso ja kuva kuvalta kaappaus oli ehdoton vaatimukseni. Uusin laitteisto, joka täytti kriteerini löytyi digitoi.fi:stä. Laatu oli mitä luvattiin.
  - diplomi-insinööri vuosimallia -65

  Tarvitsetko lisätietoja tai etkö löytänyt etsimääsi?

  Asiakaspalvelumme vastaa kaikkiin kysymyksiisi.

  Soita 050 3079355